Nikoli ni dobra odločitev uporabiti šampon za lase, ko stojim

Največja napaka, ki sem jo naredila pred nekaj dnevi, je bila ta, da sem si umila lase, ko sem stala, ker sem dobila šampon v oči in se soočila s pekočimi očmi. Pa še odločala sem se, ali ne bi bilo bolje, da bi počakala do večera, da to naredim doma in ne na bazenu. Potem sem pa čisto spontano vzela šampon, odšla pod tuš in naredila največjo napako, ki sem jo lahko. Poleg tega, da so me oči peklensko pekle, sem imela še vse lase povsod po telesu. Niti nisem vedela, česa naj se najprej lotim, da sestavim to nezgodo.

Nikoli ni dobra odločitev uporabiti šampon za lase, ko stojim

Po nekaj minutah so me oči končno nehale peči in sem lahko pogledala ves nered, ki je nastal, ter začela čiščenje las iz svojega telesa. Ko sem Končno vse spravila v red, sem lahko zapustila tuš in začela sušenjem las. Še dobro, da se je vse končalo tako hitro in sem zelo hitro našla rešitev za vse. Sprva se je res zdelo, da bo to prava nočna mora brez konca. 

Ko sem si lase do konca posušila, sem bila tudi cela suha. Oblekla sem se in pospravila vse stvari v torbo ter odšla še na kavo. Imela sem še nekaj časa, preden moram nujno domov in sem si privoščila še nekaj časa zase. Prav prijetno je bilo, ko sem bila sama na kavi in nisem prav nič imela na grbi. Doma sem vse pripravila in pospravila, kar pomeni, da lahko brez slabe vesti pridem le že domov in zaspim na kavču.