So viseči stoli primerni tudi za dnevni prostor?

Pri nas smo se odločili, da bomo staro hišo prenovili. Z ženo sva si vzela čas in tako sva vedela, da bodo minila leta in leta, ko bova midva dokončala svojo hišo. Sama sem si v svoji hiši želela:

  • viseči stol,
  • veliko kopalnico,
  • savno,
  • telovadnico.

Ja, to niso skromne želje, a sem vedela, da si bom enkrat te želje tudi uresničila. Seveda so med temi mojimi željami najbolj poceni viseči stoli, kar sem tudi pričakovala,da bom v hiši imela najprej. Ko sva delala načrt, je ta bil prilagojen, da bo dnevna soba velika, ker bo v njej viseči stol. Vsi vemo, da so viseči stoli po navadi na terasah in balkonih hiš in stanovanj, jaz pa sem si ga želela v hiši. Ni lepšega, ko lahko ležiš v visečem stolu in pogledaš dober film ali oddajo. To so bile pač moje želje. Na koncu smo imeli težavo, kateri viseči stoli so primerni za v hišo, kajti morali smo razmišljati tudi o stojalu. Kasneje, ko nas je že pošteno skrbelo, kako bomo to izvedli, sem videla leseno stojalo za viseči stol. Takoj sem vedela, da je to rešitev. Les obožujem in ker obstajajo tudi viseči stoli iz lesa, sem vedela, da bo to naša rešitev. 

Danes imam prekrasni leseni viseči stol, ki ga opazi vsak, ki prestopi prag naše hiše. V celi hiši jim je to najlepše in moram reči, da se tudi vsak v njega vsede. Tako vem, da je odločitev bila prava in na mestu. Lepa dnevna soba in viseči stoli, ki naredijo v dnevni sobi tisto piko na i. Rada imam posebnosti in naša hiša je posebna. Lahko rečem unikatna in srečna sem, da sem si to lahko privoščila. Kajti v svojem domu se moramo počutiti lepo in naj bi bil naše zatočišče. Meni so zatočišče viseči stoli, kjer lahko uživam ure in ure. 

So viseči stoli primerni tudi za dnevni prostor?