Vdrte bradavice pri moji punci

Moram priznati, da mogoče ni bilo od mene lepo, vendar nisem se mogel sprijazniti, da je moja punca imela vdrte bradavice, nisem se mogel navaditi na to. Če bi mogoče bila ona prva moja punca, bi mogoče bilo drugače, ker enostavno ne bi poznal kakšne bradavice vse obstajajo. 

Kar dolgo sva hodila, ker se mi je res dopadla in imela sva veliko skupnega, vendar njene vdrte bradavice sem imel neprestano v glavi. Kar naprej sem razmišljal, da bom celo življenje imel pred seboj vdrte bradavice. Hotel sem sam sebe prepričati ,da je to čisto nekaj normalnega in da je to ena mala malenkost, vse drugo pa je v najlepšem redu, vendar ni šlo, motilo me je vedno.

Tako sem se moral vprašati kako bom to speljal, ker pa nisem bil tako neumen, da bi punci rekel, da jo zapuščam, ker ima vdrte bradavice, to bi jo zaznamovalo in tega ji nisem mogel narediti. Jaz pa tudi nisem mogle biti več z njo, boljše da jo zapustim prej, kot pa da bi se celo življenje spraševal, kako lepo bi bilo, če bi imela ona lepe bradavice.

Sklenil sem, da ji bom rekel, da jo zapuščam, ker sem se žal zaljubil v drugo punco in da ne morem nič pri tem. Ko sem ji povedal, da sem spoznal drugo in da jo zapuščam sem si vseeno zaslužil klofuto, vendar sem jo z veseljem sprejel, ker sem se tako in tako počutil gnilo, ker so bile problem njene vdrte bradavice. Jaz si nisem mogel pomagati, kolikokrat sem se prepričeval, da to ni pomembno, pa se nisem mogel sprijazniti, pa sem si želel. Zavedal sem se, da pa bi kasneje počilo in bi lahko celo imela že kakšnega otroka. Ja, to je bil moj problem, vdrte bradavice so bile moj problem z katerim se nisem mogel sprijazniti in ne njen.

 

Dodaj odgovor