Kako izbrati jogi za nas?

Večkrat smo utrujeni in dan za dnem nam primanjkuje energije. Sprašujemo se, ali smo bolani, ali smo izčrpani, gremo v trgovino po vitamine in minerale, se gibamo, naredimo vse, da bi bili boljše. Ni pa nam jasno, kaj se z nami dogaja in niti pomislimo ne kako pa spimo. 

Kakšno posteljo ali jogi imamo?

Koliko ur spimo?

Je naš spanec kvaliteten?

Na to pozabimo in se ne zavedamo, kako pomembno je spanje! Vsak izmed nas bi moral vedeti, na kakšnem ležišču leži, iz kakšnega materiala je, koliko let je star in ključnega pomena, če odgovarja nam samim.

Stil, material, oblika postelje je pomembna, vendar je naj pomembnejši jogi. Ko kupujemo jogi, ga res ne smemo kupiti na hitro in ne kvalitetnega. Kajti pošteno nam bo žal, ne samo, da nam ne bo odgovarjal, tudi oblika se bo kmalu spremenila in naredili si bomo več škode kot koristi. Vzemite si čas pri kupovanju jogija. Prvo je pomembno, da se pozanimate kateri so dobri jogiji in ko boste to vedeli, boste lahko šli na ogled in posvet v trgovino, kjer jih prodajajo. Tam pa vas bodo seznanili, kateri jogi odgovarja vam.

Tako boste lahko izbirali tako po velikosti, širini, materialu, kaj jogi vsebuje in trdnosti. Prodajalci vas bodo podrobno vprašali glede vaših želj in tudi zdravstvenega stanja. Kajti šele tako vam bodo znali povedati, kaj bi vam odgovarjalo. Zato že  doma premislite o svojem zdravju, da ne boste potem pozabili in vam bo žal, ker bo jogi že kupljen. Tukaj govorimo, recimo o težavah z hrbtenico ali kolki, mogoče ali se ponoči veliko potite ali pa obratno, vas vedno zebe. To so podatki, na podlagi katerega boste izbrali pravi jogi za vas. 

Torej ne šparajte pri kvaliteti, ne šparajte pri materialu, ker vam bo žal in še spanec bo naprej slab, namesto da se boste kočno naspali in spočili v svoji postelji in v njej neizmerno uživali.